Incassotraject

Introductie

Incassotraject

De wereld verandert. Constant. Veel dingen gaan niet meer hetzelfde als vroeger. We leven nu in een wereld waarin technologie ons leven dagelijks vereenvoudigt. Gelukkig zijn we wel blij met de meeste veranderingen.

Op zoek naar een incassobureau dat meebeweegt? Dan bent u bij Fair Collect aan het juiste adres. Soms moet je namelijk iets extra’s doen om mee te veranderen met de wereld om je heen. Dat doen wij. In deze korte video ziet u wat wij precies voor u kunnen betekenen als incassobureau.

The management is checking the accuracy of the company budget information.

Waarom Fair Collect

Incassobureau Inschakelen

De wereld van schulden en incasso is enorm aan het veranderen. Er wordt steeds meer gevraagd van degene die de incasso’s voor u verzorgt. Daarom moet deze een perfecte mix belichamen van juridische kennis en het oog hebben voor alle belangen. Dat doet Fair Collect.

Wij geloven dat elk dossier uniek is. Bij elke zaak zoeken wij naar een aanpak die het beste bij u, uw debiteur of beiden past. Heeft u bijvoorbeeld een zeer goede band met uw debiteur en wilt u deze ook behouden? Dan benaderen wij deze debiteur uiteraard op een vriendelijke manier. Wij gaan zelfs even langs bij de debiteur voor een persoonlijk gesprek als dit nodig is. Dan weten wij daarna zeker of er echt geen andere oplossing is of dat wij moeten overgaan tot procederen.

Maar ook staan wij te boek als incassobureau die meteen tot actie overgaat als dit nodig is. Moet er meteen betaald worden? Dan kunnen wij desgewenst direct een dagvaarding uit laten brengen. Wel overleggen wij altijd eerst met u wat de beste en meest klantvriendelijke aanpak is. Wij denken altijd in het belang van uw onderneming.

Snelle Afhandeling

Altijd en overal inzage in uw dossier

Benadering van de debiteur die u wenst

Incasso op maat

Landelijke dekking

Betaalbaar

Paying bills

Incassobureau inschakelen

Wanneer is het juiste tijdstip

Heeft u producten of diensten geleverd, maar zijn deze nog steeds niet betaald na de verstreken betalingstermijn? Heeft u al een paar keer gevraagd of de betaling kan worden voldaan, maar krijgt u nul op het rekest? Dan kan dit enorm veel tijd kosten. Tijd die u waarschijnlijk liever besteedt aan andere activiteiten voor uw bedrijf.

Daarom kunt u het beste een incassobureau inschakelen. Wij maken van uw probleem onze uitdaging. Wij benaderen uw debiteur op de manier die u wenst en maken gebruik van digitale en innovatieve middelen.

Denk hierbij aan de moderne betaalwijzen zoals:

  • WhatsApp
  • Tikkie
  • iDEAL betaalverzoek
  • Betaalverzoek via uw ban

Onze kracht

Vriendelijke en rechtvaardige benadering via Fair Collect

Een incassobureau inschakelen doet u niet zomaar. Grote kans dat u hier al een tijdje over heeft nagedacht. Gelukkig kunnen wij door onze ervaring aantonen dat een vriendelijke en rechtvaardige benadering van een incassobureau naar uw debiteuren zeker zijn vruchten afwerpt.

Wij benaderen uw debiteur per mail of telefoon en brengen uitgebreid voor u in kaart waarom de betaling nog niet is voldaan. Wij hebben de mogelijkheid om een API-koppeling aan te leggen, waarbij onze systemen gekoppeld worden aan uw systemen. Daarnaast intensiveren wij de bemiddeling door samen met u én uw debiteur te zoeken naar een passende oplossing. Hebben wij deze gevonden? Dan bewaken wij deze afspraken nauwkeurig. Zo kijken zowel u als uw debiteur tevreden terug op onze bemiddeling.

Data and graphical analysis