Opdrachtgevers

Introductie

Samenwerken

Bent u op zoek naar een incassobureau dat:

  • Geduldig maar ook voortvarend te werk gaat
  • Uw klanten op een vriendelijke doch duidelijke en persoonlijke manier benadert
  • Meegaat met de tijd en gebruikmaakt van innovatieve middelen


Dan is een samenwerking met Fair Collect een goede keuze. Wij zetten de voordelen nog even beknopt voor u op een rij, zodat u direct weet met wat voor solide en rechtvaardig bedrijf u in zee gaat.

Starting new collaboration

De voordelen

Waarom Fair Collect ?

Incasso(‘s) op maat

Elk dossier is voor ons uniek. In elke zaak die bij ons terechtkomt kijken wij naar een passende aanpak die het beste bij u, uw debiteur of beiden past. Met onze klantvriendelijke aanpak zorgen wij ervoor dat als een factuur te laat betaald wordt, dit geen einde van de samenwerking met uw debiteur hoeft te betekenen.

Snelle afhandeling van betalingen

Wij zijn sociaal, eerlijk en transparant. Daarom kunt u erop rekenen dat als er betalingen in uw dossier binnenkomen, wij deze zo snel mogelijk aan u afdragen. Zo wordt uw dossier op een eerlijke en veilige manier afgehandeld.

Altijd en overal inzage in uw dossier

Als u de samenwerking aangaat met Fair Collect, dan heeft u altijd en overal op elk moment van de dag toegang tot uw eigen dossier. U ontvangt van ons een inlogcode zodat u ervan verzekerd bent dat u altijd toegang en inzage in uw dossiers heeft. Handig om zo de actuele status van uw incasso(‘s) te kunnen zien. Maar ook fijn als u op een andere werkplek zit, onderweg bent of misschien een meeting hebt.

Landelijke dekking

Het kantoor van Fair Collect is gevestigd in Heerhugowaard. Woont u bijvoorbeeld in Maastricht, Middelburg of Den Bosch? Ook geen probleem! Wij opereren door heel Nederland. Waar u ook woont, u bent altijd verzekerd van een snelle service van Fair Collect.


Is een samenwerking iets voor u?

Samenwerken met Faircollect?

Hebben wij u overtuigd om samen te werken met Fair Collect? Bijvoorbeeld omdat u (vaak) last heeft van achterstallige facturen en u de tijd niet (meer) heeft om hier achteraan te gaan? Dan helpen wij u uiteraard graag. Neem eenvoudig contact op via ons contactformulier, per mail of telefoon en wij gaan voor u aan de slag.

U ontvangt tevens een bevestigingsmail en uw persoonlijke inlogcode, zodat u uw incassozaak op de voet kunt volgen

Contact us concept with wood block and symbols