Over ons

Introductie

Over Ons

De naam Fair Collect zegt het al. Wij geloven erin dat u op een rechtvaardige manier kunt krijgen waar u recht op heeft. Wij hebben oog voor ieders belangen. Bovendien combineren wij juridische kennis met ethiek en hanteren een moderne communicatie.

Zo zorgen wij ervoor dat uw investering het dubbel en dwars waard is. Wie zit er precies achter Fair Collect en wat is onze visie en missie? U leest het hier.

Business team holding their thumbs up

Normen en Waarden

Kernwaarden Fair Collect

Hierbij even kort op een rij waar Fair Collect precies voor staat:

Professioneel en oplossingsgericht

Social en transparant

Innovatief en vooruitstrevend

Flexibel en laagdrempelig

incassobureau fair collect - Business team

Vision

Onze Visie

Wij zijn ervan overtuigd dat wij door een klantvriendelijke aanpak in de schuldenproblematiek partijen snel tot elkaar kunnen krijgen. Wij combineren begrijpelijkheid en eenvoud met efficiënte bedrijfsprocessen, leveren maatwerk en zorgen voor een vriendelijke benadering.

Bij ons weet u zeker dat uw vordering in handen is van een incassobureau die zowel laagdrempelig als sociaal verantwoord werkt en geen onnodige kosten maakt. Dit is zowel in belang van u als van ons. Wij luisteren, denken met u mee en zijn via diverse kanalen ook bereikbaar buiten kantooruren.

No cure no pay? Daar geloven wij niet in. Wij zorgen ervoor dat u aan het eind van elke succesvolle incasso kunt zeggen dat het uw investering waard was. Hoe wij dat doen? Door continu mee te bewegen met wat er in onze maatschappij gebeurt. We wegen de belangen af van alle betrokken partijen. Bovendien:

  • Vinden wij het geen probleem om uw debiteur digitaal te benaderen
  • Kunnen wij uw debiteur – als hij/zij het fijn vindt – ook in de avonduren benaderen
  • Leggen wij eventueel huisbezoeken af om er zeker van te zijn dat er echt een geen andere oplossing is dan een dagvaarding uitbrengen

Een late betaling hoeft geen slechte klant te zijn. Wij willen graag dat u zaken kunt blijven doen. Als een vriendelijke manier hierbij past, dan regelen wij dit voor u.

Mission

Onze Missie

Fair Collect is een incassobemiddelaar die zich inzet voor de belangen van de betrokken stakeholders. Vanuit sociaal oogpunt streven wij ernaar om voor iedereen de kosten zoveel mogelijk te beperken. Wij willen tot een passende oplossing komen waar iedereen tevreden mee is. Kortom: een oplossing die past binnen de draagkracht van de schuldenaar en waar ook de opdrachtgever tevreden mee is. Niet voor niets hebben heeft Fair Collect dan ook het SVI-keurmerk verkregen.

Analyzing data. Close-up of young business team working together in creative office while young
Working business team

Waar het begon

Over de Oprichter

Ali van der Putten, oprichter van Fair Collect heeft een jarenlange ervaring en kent daardoor alle facetten van de branche. Voor zijn rechten studie heeft hij meer dan 6 jaar ervaring opgedaan als jurist op een incassobureau. In 2016 is hij gestart als kandidaat-gerechtsdeurwaarder waar hij uiteindelijk ruim 3 jaar de functie van deurwaarder heeft bekleed. Zo is de oprichter van Fair Collect gespecialiseerd in het tenuitvoerleggen van onder andere vonnissen en dwangbevelen. Door deze ruime ervaring weet u zeker dat als u met Fair Collect in zee gaat, er niets over het hoofd wordt gezien. U kunt er vanuit gaan dat uw incasso mede door deze ervaring én de manier van benaderen door Fair Collect snel zal worden voldaan.