Pre-incasso

Introductie

Pre-incasso

Indien u een klant heeft die zijn factuur niet heeft voldaan, maar het starten van een incasso-traject voor u nog een brug te ver, kunt u er ook voor kiezen om gebruik te maken van ons pre-incassotraject.

incassobureau fair collect - Explaining the problems

Waarom Pre-incasso

De Voordelen van Pre-incasso

Bewezen effectief

Klantbehoud

Betaalbaar

Laagdrempelig

incassobureau fair collect - Explaining on the phone

Korte uitleg

Wat is pre-incasso

Pre-incasso is een laatste poging om uw factuur betaalt te krijgen zonder dat uw klant-debiteur wordt belast met incassokosten. Omdat vreemde ogen dwingen is pre-incasso een bewezen en effectief middel om uw klant tot betaling te bewegen. De kosten van een pre-incasso zijn relatief laag. Pre-incasso kent verschillende varianten. Hieronder treft u aantal van de pre-incasso methoden die Fair Collect kan inzetten.

Onze methoden

In te zetten Communicatiemiddelen

Telefonisch

Fair Collect kan uw klant-debiteur nabellen. Dit wordt ook wel telecollect genoemd. Deze persoonlijk benadering blijkt in praktijk zeer effectief te zijn. Door middel van telecollect wordt veelal direct duidelijk waarom de factuur onbetaald is gebleven.

Aangetekende e-mail of brief

Fair Collect beschikt over moderne communicatie middel en kan een pre-incasso aktie ondernemen door een aangetekende e-mail of brief te versturen. De aangetekende brief of e-mail wordt op briefpapier van Fair Collect verzonden met de vermelding van de contact- en bankgegeven van uw bedrijf. Door middel van aangetekende verzending weet u zeker dat uw klant-debiteur de brief of e-mail bereikt en met een aangetekende e-mail weet u zelfs wanneer de klant-debiteur de e-mail leest.

WhatsApp of SMS

87% van de mensen in Nederland over een smartphone beschikt. De kans is dan ook erg groot dat wij uw klant-debiteur door middel van een SMS of WhatsApp kunnen bereiken. Naast het verzoek om betaling zit er een IDeal-link in het SMS-je of WhatsAppje verwerkt, zodat uw klant-debiteur snel en eenvoudig tot betaling kan overgaan.

Contact Opnemen

Ge√Įnteressseerd in pre-incasso?

Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Samen met u maken wij dan een strategie en vertellen wij u vooraf wat een pre-incassotraject kost.